mr.sc. Mladen Jančić, CMC

Mladen Jancic Anglo-Adria

Mladen posjeduje 27 godina iskustva u treningu, menadžmentu i konzaltingu, 17 godina rada u regiji i deset u Londonu. Magistar je ekonomskih znanosti (London Metropolitan University), a certificiran je i pri Harvard univerzitetu.

Raspolaže bogatim praktičnim iskustvom stečenim kako u londonskom City-u, tako i regionalnom okruženju s portfeljom različitih klijenata. Po povratku u Hrvatsku 2004. godine osniva Anglo-Adria poslovno savjetovanje. Međunarodno je certificirani poslovni savjetnik (CMC – Certified Management Consultant), konzultant UNIDO-a (United Nations Industrial Development Organisation) i konzultant/practitioner za PRINCE2 – metodologiju projektnog menadžmenta.

Trener je i konzultant za područja leadershipa, prodaje i pregovaranja. Sa dijelom klijenata radi kao Executive Coach i Team Coach (certifikaciju je izvršio pri AoEC i EMCC).  Kolumnist je poslovnih magazina, govornik na regionalnim konferencijama i predavač na poslovnom učilištu u Zagrebu.

Dobitnik je nagrade “Primus” za najboljeg poslovnog savjetnika u Hrvatskoj u području ljudskih potencijala, edukacije i treninga sada je imao priliku voditi preko 1200 trening programa. Strastveni je tenisač.

Lista trenera

Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link