+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

O nama

Anglo-Adria poslovno savjetovanje osnovano je u veljači 2004. godine sa svrhom organizacije i izvedbe treninga i poslovne edukacije menadžera i osoblja sa jedne strane, te pružanja savjetodavnih usluga u području leadershipa, prodaje i pregovaranja, sa druge strane.

Anglo-Adria poslovno savjetovanje temelji svoj pristup kako na praktičnom, osobnom iskustvu, tako i na ekstenzivnom akademsko-stručnom obrazovanju svojih djelatnika.

Naše značajno međunarodno iskustvo i praktični pristup doveli su ne samo do većeg stupnja zadovoljstva krajnjih klijenata, nego i samih zaposlenika. Dizajn i redizajn poslovnih procesa, s posebnim naglaskom na poboljšane prodajne procese, osigurao je unapređenje poslovnih rezultata naših klijenata. Redovni smo gosti-predavači na brojnim seminarima i konferencijama u zemlji i inozemstvu.

Naši treneri su dobitnici brojnih nagrada u od kojih izdvajamo nagrade Primus (za najboljeg poslovnog savjetnika u Hrvatskoj u oblasti treninga, edukacije i ljudskih resursa) i nagradu «Effie» (za najbolju marketinšku kampanju u Hrvatskoj).

Anglo-Adria poslovno savjetovanje član je više strukovnih i profesionalnih udruženja u Hrvatskoj i regiji.

Sigurni smo da ćemo opravdati i Vaše povjerenje!

Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link