Treneri i suradnici

Tomislav Penavic smanjenaa1

Tomislav je HR konzultant s proaktivnim pristupom u radu i fokusom na rješavanje problema te edukacijskom pozadinom u području psihologije i managementa. Završio je studij psihologije na Fakultetu Filozofije u Zagrebu, a dodatno se stručno usavršavao i certificirao u području NLP-a, coachinga i DISC metodologije profiliranja ljudi.

U dosadašnjem profesionalnom stažu, Tomislav je stjecao relevantno iskustvo u korporativnom sektoru kao i u poduzetništvu te radu sa startup organizacijama. U radu odjela ljudskih potencijala unutar velikih poduzeća bio je zadužen za razvoj i provođenje HR procesa i implementaciju najboljih praksi unutar industrije, a u svojoj suradnji sa startup-ovima i privatnim poduzećima razvijao je odjele ljudskih potencijala te kompletan portfolio HR usluga unutar organizacije.

Zadnjih 9 godina Tomislav radi ponajviše sa SME sektorom kao poslovni i HR konzultant pomažući kompanijama stvarati dobre ljude kao i ljudima graditi uspješne organizacije i inspirativne sredine za rad. Zajedno s poduzetnicima, članovima uprava, visokim i srednjim managementom u poduzećima, implementirao je brojne HR procese i najbolje prakse u području organizacijske strukture, razvoja ljudi, organizacijske klime i kulture, vizije, misije i strateškog razvoja, sustava upravljanja učinkom, employer brandinga te profiliranja i identificiranja ključnih talenata u organizacijama kao i kreiranju baze talenata na tržištu rada.

Temeljno vjerovanje i stav u njegovom radu i pristupu poslu je da HR može i treba biti strateški partner u poslovanju i resurs koji stvara dodatnu vrijednost za poduzeća u mnogim segmentima, a posebno u onom najbitnijem – načinu rukovođenja i realizacije potencijala ljudi koji su ključan i najvažniji element svake organizacije.


Sasa Vasung Anglo-Adria

Saša Vasung diplomirani je inženjer elektrotehnike i računarstva. U više od 20 godina radnog staža prošao je put od softverskog/ sistemskog inženjera i administratora baza podataka, preko voditelja projekata i direktora tehničkog sektora IT poduzeća, do voditelja razvoja poslovanja. U raznim ulogama sudjelovao je na projektima implementacije velikih informacijskih sustava u financijskim institucijama, carinskoj upravi, naftnoj industriji, energetici, trgovini itd. Posjeduje i iskustvo u konzultativnoj prodaji koja je temelj modernog uspješnog poduzeća.

Osnovno područje interesa mu je softverski inženjering, projektni management i upravljanje timovima u razvoju poslovnih programskih rješenja. Tijekom karijere sudjelovao je na mnogim stručnim skupovima i konferencijama, te je održao niz autorskih predavanja i prezentacija. Specifična područja interesa su mu analiza i rješavanje problema, te donošenje odluka. U slobodno vrijeme bavi se sportom (veslanje, stolni tenis) i pisanjem kratkih priča.


Nikola-Niksic

Nikola je savjetnik za menadžment (CMC) licenciran pri ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes), ovlašteni procjenitelj poslovne izvrsnosti pri EFQM (European Foundation for Quality Management) i ovlašteni računovođa. Od ukupno 35 godina radnog staža u zemlji i inozemstvu, 24 godine je radio na pozicijama menadžera za upravljanje strategijom, financijama, računovodstvom i kontrolingom. Od toga je šest godina proveo u inozemstvu na međunarodnim projektima, a 12 godina kao menadžer u poduzećima u vlasništvu međunarodnih grupacija.

Bavi se poslovima menadžerskog savjetovanja, uslugama iz područja organizacije i ekonomike poslovanja i poslovnom edukacijom. Kao gost predavač povremeno održava predavanja za teme iz ekonomike poslovanja na VERN-u i Financijskom klubu pri EFZG.

Dobitnik je nagrade „Primus” 2011. za najboljeg poslovnog savjetnika u Hrvatskoj na području strateškog menadžmenta i organizacijskog razvoja.


Monika B

Monika je magistra znanosti – psiho-socijalni savjetnik, certificirana NLP trenerica (DVNLP, IN NLP, EANLP) i u radu s grupama i pojedincima orijentirana je na unutarnje snage (resurse), iskustvo učenja i postizanje ciljeva.

S obzirom na da joj je učenje visoka vrijednost znanje je proširila brojim edukacijama na području terapije i mentalnog zdravlja: certificirana je NLPt terapeutkinja (DVNLPt), diplomirani Životni i Socijalni savjetnik (Lebens- und Sozialberatung, Austrija) s težištem na zdravstvenoj pedagogiji u kontekstu organizacija, Mindfulness Master Trener (‘Intensive IN_ME’, Berlin), NLC Coach (Gesellschaft für Neurolinguistisches Coaching), Coach (International Coaching Institute, Berlin), Hypnosis Coach (WHO), WingWave Coach (Besser- Siegment Instutite, Hamburg).

Stečeno znanje koristi u održavanju stručnih edukacija s područja komunikacijskih vještina, coachinga, razvoja potencijala tima, organizacije i osobnog razvoja. Tijekom rada voli kombinirati različite tehnike, metode, alate te uz lakoću i humor potaknuti grupe i pojedince na promjene. Posebno zadovoljstvo u radu kroz edukacije i individualni rad čini joj iskustvo naučenog i proces promjena kako kod klijenata tako i osobno.


Mladen posjeduje višegodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama u međunarodnim tvrtkama (Kaufland, Generali, Basler). Magistrirao je 2005. je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, 2006. završio je Controlling Stufenprogramm na Österreichisches Controller-Institutu u Beču i položio ispit za diplomiranog financijskog kontrolera. 2012. doktorirao je na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Školovao se na poslovnoj školi IEDC Bled School of Management. Ovlašteni je interni revizor za banke, financijske institucije i informacijske sustave i certificirani konzultant Mreže konzultanata HAMAG-a za područja poslovnog planiranja, financija, organizacije i poslovnog upravljanja. Predavač na poslovnoj školi i član uprave Udruge Controllera Hrvatske.


Mladen Jancic Anglo-Adria

Mladen posjeduje 27 godina iskustva u treningu, menadžmentu i konzaltingu, 17 godina rada u regiji i deset u Londonu. Magistar je ekonomskih znanosti (London Metropolitan University), a certificiran je i pri Harvard univerzitetu.

Raspolaže bogatim praktičnim iskustvom stečenim kako u londonskom City-u, tako i regionalnom okruženju s portfeljom različitih klijenata. Po povratku u Hrvatsku 2004. godine osniva Anglo-Adria poslovno savjetovanje. Međunarodno je certificirani poslovni savjetnik (CMC – Certified Management Consultant), konzultant UNIDO-a (United Nations Industrial Development Organisation) i konzultant/practitioner za PRINCE2 – metodologiju projektnog menadžmenta.

Trener je i konzultant za područja leadershipa, prodaje i pregovaranja. Sa dijelom klijenata radi kao Executive Coach i Team Coach (certifikaciju je izvršio pri AoEC i EMCC).  Kolumnist je poslovnih magazina, govornik na regionalnim konferencijama i predavač na poslovnom učilištu u Zagrebu.

Dobitnik je nagrade “Primus” za najboljeg poslovnog savjetnika u Hrvatskoj u području ljudskih potencijala, edukacije i treninga sada je imao priliku voditi preko 1200 trening programa. Strastveni je tenisač.


Mirela S.T-fin

Mirela je poslovna konzultantica s bogatim korporativnim iskustvom i ekspertizom u području customer experience-a, marketinga, digitalne transformacije i projektnog managementa. Više od dvadeset godina iskustva stekla je u međunarodnim korporacijama u nekoliko različitih industrija – investicijsko bankarstvo, mediji i telekomunikacije.

Mirela ima veliko iskustvo u vođenju i upravljanju projektima na lokalnoj i međunarodnoj razini.U zadnjih 10 godina njeno područje djelovanja je experience design kroz inovativnost, transformaciju i svjesno djelovanje usklađeno s vrijednostima i svrhom.U svom radu koristi brojne alate i metode kreativnog razmišljanja i inovativnih pristupa. Voli kombinirati znanja iz različitih oblasti – dizajna, psihologije, antropologije, bihevioralne ekonomije. Velika je zagovornica dizajna usmjerenog na krajnjeg korisnika.

Bavi se poslovnim savjetovanjem i treninzima u području CX, EX, UX, poslovne strategije i projektnog managementa. Također radi kao trener i facilitator Design Thinking metodologije. Certificirani je Scrum Master, Executive Coach (AoEC), NLP i POY praktičar. Vjeruje da nikada ne smijemo prestati učiti.


Miran-Morano

Miran je trener, moderator i coach, koji više od 25 godina pomaže pojedincima i organizacijama realizirati svoje ciljeve. Ako želite biti voditelj, time manager, trener, prezenter, Miran vam može pomoći to i postati ili u tome biti još efikasniji. Miran je andragog i sociolog. Andragogija mu pomaže razumjeti kako mi odrasli učimo i zašto, a sociologija što se događa u skupinama i organizacijama, te kako to iskoristiti prilikom uvođenja promjena (Change Management).

Najviše radi u Sloveniji, ali vodi trening programe i u Hrvatskoj, Bosni, Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj. Njegovi klijenti dolaze iz sektora gospodarstva, javnog sektora i nevladinih organizacija. Član je Društva moderatora Slovenije i autor nekoliko e-priručnika.


Miodrag je savjetnik za menadžment (CMC – Certified Management Consultant) licenciran pri ICMCI. Od 2009. godine je profesor i predavač na LINK Biznis Akademiji u Srbiji, te je član komisije za certificiranje poslovnih konzultanata Nacionalne Agencije za Regionalni razvoj (2011. – 2014.). Senior ekspert je Njemačke konzultantske kuće GFA u kojoj je provodio EU projekt „Integrated Innovation Support Programme” pri čemu je održano desetke treninga za mnoge proizvodne kompanije. Na Brighton University, UK, stekao je certifikat konzultanta u području inovacijskog menadžmenta. Gost je predavač je na poslovnim skupovima u SAD-u: SBB (Small Business Administration), HTTA (Hawaii Technology Trade Association) i regionalnim kongresima.

Osnivač i član je upravnog i nadzornog odbora Udruženja poslovnih konzultanata Srbije i autor mnogobrojnih članaka i kolumni na temu prodaje, marketinga, menadžmenta, liderstva, upravljanja promjenama i unaprjeđenja poslovanja. U posljednjih 14 godina imao je priliku voditi stotine trening programa.


Jasna Knez Anglo-Adria

Jasna Knez je Master Trainer, Executive & Systemic Coach, Jungian Master Coach & supervizor te Embodied approach facilitator iz Slovenije, sa širokim rasponom poslovnog iskustva kako iz organizacijskog razvoja, tako i istraživanju radnih odnosa i ljudskog ponašanja. Surađuje s profesionalcima u biznisu s ciljem postizanja željenih rezultata i gubitka neproduktivnih i ponekad destruktivnih obrazaca ponašanja.

Strastvena u pomicanju granica onoga što ljudi doista mogu postati, u svom radu koristi utjecajnu kombinaciju različitih modaliteta, tehnika i metoda: igre, kreativne umjetničke tehnike, Junga, kvantne, sustavne i različite kognitivne pristupe, svjesnost, kontakt improvizaciju i utjelovljeni pristup. Čvrsto vjeruje u snagu pozitivne energije i mogućnosti za bolju budućnost s fokusom na rješenja, rješavanje problema i razvoj potencijala.

Dio je tima za podučavanje i facilitaciju u programu „Expressive Arts Therapy Slovenia“, „Expressive Arts in Coaching Istanbul ICF program“ i „Jungian Coaching Europe ICF“ akreditiranim programima. Kao članica slijedi EMCC i ICF-ov etički kodeks.


Jasna Bratulić je magistra znanosti – psiho-socijalni savjetnik, te posjeduje bogato iskustvo u vođenju i motiviranju timova koje je stekla kroz višegodišnju praksu coach-a/terapeuta i desetogodišnje radno iskustvo u top menadžmentu.  Pohađala je akademiju Deutscher Verband für Neurolinguistisches Programmieren, stekavši zvanje NLP trenera i coacha. Specijalizirala se iz područja razvoja grupne dinamike, postavši trener i edukator timskog razvoja i team trening programa u sklopu Europske mreže “Outdoor”.

Jedan od osnivača Hrvatske asocijacije osobnih trenera, gdje se fokusira za područje treninga za korištenje strukturnih fondova EU, team trening programe i coaching.  Jasna je također certificirani Wing Wave coach, a završila je i razne druge edukacije iz osobnog i organizacijskog razvoja.


Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link