+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

Treneri i suradnici

Sasa Vasung Anglo-Adria

Saša Vasung diplomirani je inženjer elektrotehnike i računarstva. U više od 20 godina radnog staža prošao je put od softverskog/ sistemskog inženjera i administratora baza podataka, preko voditelja projekata i direktora tehničkog sektora IT poduzeća, do voditelja razvoja poslovanja. U raznim ulogama sudjelovao je na projektima implementacije velikih informacijskih sustava u financijskim institucijama, carinskoj upravi, naftnoj industriji, energetici, trgovini itd. Posjeduje i iskustvo u konzultativnoj prodaji koja je temelj modernog uspješnog poduzeća.

Osnovno područje interesa mu je softverski inženjering, projektni management i upravljanje timovima u razvoju poslovnih programskih rješenja. Tijekom karijere sudjelovao je na mnogim stručnim skupovima i konferencijama, te je održao niz autorskih predavanja i prezentacija. Specifična područja interesa su mu analiza i rješavanje problema, te donošenje odluka. U slobodno vrijeme bavi se sportom (veslanje, stolni tenis) i pisanjem kratkih priča.


Nikola-Niksic

Nikola je savjetnik za menadžment (CMC) licenciran pri ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes), ovlašteni procjenitelj poslovne izvrsnosti pri EFQM (European Foundation for Quality Management) i ovlašteni računovođa. Od ukupno 35 godina radnog staža u zemlji i inozemstvu, 24 godine je radio na pozicijama menadžera za upravljanje strategijom, financijama, računovodstvom i kontrolingom. Od toga je šest godina proveo u inozemstvu na međunarodnim projektima, a 12 godina kao menadžer u poduzećima u vlasništvu međunarodnih grupacija.

Bavi se poslovima menadžerskog savjetovanja, uslugama iz područja organizacije i ekonomike poslovanja i poslovnom edukacijom. Kao gost predavač povremeno održava predavanja za teme iz ekonomike poslovanja na VERN-u i Financijskom klubu pri EFZG.

Dobitnik je nagrade „Primus” 2011. za najboljeg poslovnog savjetnika u Hrvatskoj na području strateškog menadžmenta i organizacijskog razvoja.


monika brkanac

Monika je certificirana NLP trenerica (DVNLP, IN NLP, EANLP) i u radu s grupama i pojedincima orijentirana je na unutarnje snage (resurse), iskustvo učenja i postizanje ciljeva.

Edukacije s područja NLP-a proširila je i brojim drugim edukacijama kao što su NLPt terapija (DVNLP), Mindfulness trener te edukacijama s područja coachinga, hipnoze i zdravstvene pedagogije u kontekstu organizacija.

Stečeno znanje koristi u održavanju stručnih edukacija s područja komunikacijskih vještina, coachinga, razvoja potencijala tima, organizacije i osobnog razvoja. Tijekom rada voli kombinirati različite tehnike, metode, alate te uz lakoću i humor potaknuti grupe i pojedince na promjene. Posebno zadovoljstvo u radu kroz edukacije i individualni rad čini joj iskustvo naučenog i proces promjena kako kod klijenata tako i osobno.


Mladen posjeduje višegodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama u međunarodnim tvrtkama (Kaufland, Generali, Basler). Magistrirao je 2005. je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, 2006. završio je Controlling Stufenprogramm na Österreichisches Controller-Institutu u Beču i položio ispit za diplomiranog financijskog kontrolera. 2012. doktorirao je na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Školovao se na poslovnoj školi IEDC Bled School of Management. Ovlašteni je interni revizor za banke, financijske institucije i informacijske sustave i certificirani konzultant Mreže konzultanata HAMAG-a za područja poslovnog planiranja, financija, organizacije i poslovnog upravljanja. Predavač na poslovnoj školi i član uprave Udruge Controllera Hrvatske.


Mladen Jancic Anglo-Adria

Mladen posjeduje 27 godina iskustva u treningu, menadžmentu i konzaltingu, 17 godina rada u regiji i deset u Londonu. Magistar je ekonomskih znanosti (London Metropolitan University), a certificiran je i pri Harvard univerzitetu.

Raspolaže bogatim praktičnim iskustvom stečenim kako u londonskom City-u, tako i regionalnom okruženju s portfeljom različitih klijenata. Po povratku u Hrvatsku 2004. godine osniva Anglo-Adria poslovno savjetovanje. Međunarodno je certificirani poslovni savjetnik (CMC – Certified Management Consultant), konzultant UNIDO-a (United Nations Industrial Development Organisation) i konzultant/practitioner za PRINCE2 – metodologiju projektnog menadžmenta.

Trener je i konzultant za područja leadershipa, prodaje i pregovaranja. Sa dijelom klijenata radi kao Executive Coach i Team Coach (certifikaciju je izvršio pri AoEC i EMCC).  Kolumnist je poslovnih magazina, govornik na regionalnim konferencijama i predavač na poslovnom učilištu u Zagrebu.

Dobitnik je nagrade “Primus” za najboljeg poslovnog savjetnika u Hrvatskoj u području ljudskih potencijala, edukacije i treninga sada je imao priliku voditi preko 1200 trening programa. Strastveni je tenisač.


Miran-Morano

Miran je trener, moderator i coach, koji više od 25 godina pomaže pojedincima i organizacijama realizirati svoje ciljeve. Ako želite biti voditelj, time manager, trener, prezenter, Miran vam može pomoći to i postati ili u tome biti još efikasniji. Miran je andragog i sociolog. Andragogija mu pomaže razumjeti kako mi odrasli učimo i zašto, a sociologija što se događa u skupinama i organizacijama, te kako to iskoristiti prilikom uvođenja promjena (Change Management).

Najviše radi u Sloveniji, ali vodi trening programe i u Hrvatskoj, Bosni, Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj. Njegovi klijenti dolaze iz sektora gospodarstva, javnog sektora i nevladinih organizacija. Član je Društva moderatora Slovenije i autor nekoliko e-priručnika.


Miodrag je savjetnik za menadžment (CMC – Certified Management Consultant) licenciran pri ICMCI. Od 2009. godine je profesor i predavač na LINK Biznis Akademiji u Srbiji, te je član komisije za certificiranje poslovnih konzultanata Nacionalne Agencije za Regionalni razvoj (2011. – 2014.). Senior ekspert je Njemačke konzultantske kuće GFA u kojoj je provodio EU projekt „Integrated Innovation Support Programme” pri čemu je održano desetke treninga za mnoge proizvodne kompanije. Na Brighton University, UK, stekao je certifikat konzultanta u području inovacijskog menadžmenta. Gost je predavač je na poslovnim skupovima u SAD-u: SBB (Small Business Administration), HTTA (Hawaii Technology Trade Association) i regionalnim kongresima.

Osnivač i član je upravnog i nadzornog odbora Udruženja poslovnih konzultanata Srbije i autor mnogobrojnih članaka i kolumni na temu prodaje, marketinga, menadžmenta, liderstva, upravljanja promjenama i unaprjeđenja poslovanja. U posljednjih 14 godina imao je priliku voditi stotine trening programa.


Martina-Detelic

Martina je trener za javni i medijski nastup, business coach, certificirani Hogan interpretator i trener, te konzultant na području kreiranja osobnog komunikacijskog stila menadžera i lidera. Po struci je sociolog, a niz godina provela je u televizijskim informativnim redakcijama kao novinarka, urednica i voditeljica informativnih emisija. Radila je u Vijestima hrvatske RTL televizije i na regionalnoj poslovnoj televiziji Kapital Network. Sati provedeni u voditeljskom stolcu, uređivanje najgledanijih informativnih minuta, kao i brojna javljanja uživo predstavljaju vrijedno iskustvo koje čini okosnicu treninga javnog nastupa i medijskih treninga.

Diplomirala je na jednoj od najpoznatijih akademija za business coaching – Academy of Executive Coaching (London). Uz individualni, završila je i AoEC program za timski coaching – Systemic team coaching. Martina je i potpredsjednica profesionalnog udruženja EMCC Hrvatska, podružnice europske udruge za mentoring i coaching – European Mentoring and Coaching Council, čiji je cilj razvijanje profesionalnih i etičkih standarda na području coachinga i mentorstva u svijetu.


Marino Miloš

Marino je agilan i pragmatičan HR praktičar s dugogodišnjim iskustvom u ustroju strateške HR funkcije. Završio je studij psihologije u Zagrebu 1997. godine i magisterij iz područja International Human Resources Management stečen 2009. godine na Cranfield University (Velika Britanija).

Profesionalnu ekspertizu izgradio je u korporativnom sektoru, u međunarodnom (srednjeeuropskom) kontekstu velike hrvatske banke i vodećeg osiguravatelja. Vodio je ili aktivno sudjelovao u brojnim HR projektima i inicijativama (organizacijska transformacija, izgradnja korporativne kulture, procjena razvojnog potencijala, identifikacije ključnih talenata, mjerenje i upravljanje učinkom).

Danas je HR konzultant i pomaže organizacijama kao pouzdani partner Uprave i HR-a koji potpuno razumije poslovni kontekst i zna kreirati i implementirati jednostavna, prilagođena i praktična HR rješenja.


Jasna Knez Anglo-Adria

Jasna Knez je Master Trainer, Executive & Systemic Coach, Jungian Master Coach & supervizor te Embodied approach facilitator iz Slovenije, sa širokim rasponom poslovnog iskustva kako iz organizacijskog razvoja, tako i istraživanju radnih odnosa i ljudskog ponašanja. Surađuje s profesionalcima u biznisu s ciljem postizanja željenih rezultata i gubitka neproduktivnih i ponekad destruktivnih obrazaca ponašanja.

Strastvena u pomicanju granica onoga što ljudi doista mogu postati, u svom radu koristi utjecajnu kombinaciju različitih modaliteta, tehnika i metoda: igre, kreativne umjetničke tehnike, Junga, kvantne, sustavne i različite kognitivne pristupe, svjesnost, kontakt improvizaciju i utjelovljeni pristup. Čvrsto vjeruje u snagu pozitivne energije i mogućnosti za bolju budućnost s fokusom na rješenja, rješavanje problema i razvoj potencijala.

Dio je tima za podučavanje i facilitaciju u programu „Expressive Arts Therapy Slovenia“, „Expressive Arts in Coaching Istanbul ICF program“ i „Jungian Coaching Europe ICF“ akreditiranim programima. Kao članica slijedi EMCC i ICF-ov etički kodeks.


Jasna ima bogato iskustvo u vođenju i motiviranju timova koje je stekla kroz sedmogodišnju praksu coacha/ terapeuta i desetogodišnje radno iskustvo u top menadžmentu. Pohađala je akademiju Deutscher Verband für Neurolinguistisches Programmieren, stekavši zvanje NLP trenera i coacha. Specijalizirala je područje razvoja grupne dinamike, postavši trener i edukator timskog razvoja i team trening programa u sklopu Europske mreže „Outdoor”.

Jedna je od osnivača Hrvatske asocijacije osobnih trenera, gdje je specijalizirana na području treninga za korištenje strukturnih fondova EU, team trening programe i coaching. Jasna je također certificirani WingWave coach, a završila je i različite edukacije iz osobnog i organizacijskog razvoja.


Blanka ima retail iskustvo na području ljudskih potencijala s fokusom na educiranje i razvijanje prodajnih timova. Strast prema učenju i razvoju usmjerava kroz specijalizaciju na području osobnog i organizacijskog razvoja što ubrzo postaje i fokus njenog rada. Svojim djelovanjem utječe na poboljšanje timske suradnje, interne komunikacije, stvaranje trening standarda, osmišljavanje i implementiranje novih razvojnih planova. Osim zadataka specijaliste u odjelu ljudskih potencijala preuzima poziciju i odgovornost internog trenera za meke vještine. Pohađala je različite edukacije iz osobnog i organizacijskog razvoja kao i program za NLP praktičara i coacha. Također je i certificirani Employer Branding Leader.

Svoju podršku i doprinos pruža i u razvoju mladih kadrova koji se pripremaju za tržište rada. Stalni je gost predavač na ZŠEMu gdje studentima približava praksu ljudskih potencijala. Kao predavač i motivacijski govornik sudjeluje na projektima
i konferencijama kao što su Career Booster, Motivation Up, Inspire Me, Career Boot Camp.


Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link