Reference

Mladen Jović
Talent Development Manager

”Prvi put sam iskusio Timski Coaching i mogu reći, ne zadnji. Iako je naš Coach bio tu da usmjeri razgovor na pravi način, bilo nam je lijepo družiti se – dijelili smo svoje misli, poglede i iskustva, a uloga Coacha bila je da nam “otvori oči” za stvari koje nismo vidjeli ili razumjeli u potpunosti. Najvažniji dio je bio kratak i koristan akcijski plan koji smo odmah implementirali. Svakako preporučam svima da isprobaju Timski Coaching – to samo može pomoći.”

Ivana Barić
Croatia Country Manager

„Anglo-Adria radionice i poslovne edukacije, već su dugo vremena sastavni dio razvoja naših zaposlenika. Prilagođen pristup, veliko iskustvo i posvećenost svih trenera dobitna su kombinacija za uspješnu suradnju.
Smatramo da je najbolji put do uspjeha znanje, razvoj vještina i motivacija zaposlenika te smo uz pomoć Anglo-Adria tima formirali šestomjesečni razvojni program za voditelje, trenere i managere u našem call centru (City Connect Akademija). Skup radionica koje se temelje na svakodnevnim situacijama i zadacima naših zaposlenika pružaju potrebne alate koji se lako primjenjuju u daljnjem radu. Kroz teme poput „Efektivna komunikacija za voditelje“ ili „Kreativno rješavanje problema i donošenje odluka“ zaista dobivaju vrijedne metode i tehnike uz koje veoma uspješno upravljaju svojim timovima i rezultatima. Posebno bih istaknula ugodnu atmosferu i kreativna rješenja koja uvijek rezultiraju isključivo zadovoljstvom polaznika, motivacijom za daljnjim usavršavanjem i postizanjem ciljeva.
Iskreno mogu preporučiti Anglo-Adriu svakoj kompaniji koja teži boljim rezultatima, visokoj motivaciji djelatnika, novim idejama i pristupima.”

Adriana Sopta
Direktorica privlačenja talenata i razvoja karijere

„Anglo-Adria poslovno savjetovanje kao višegodišnji Inin dobavljač je edukacije isporučio u skladu s najvišim profesionalnim i stručnim standardima, o čemu svjedoče visoke ocjene polaznika za kvalitetu treninga i predavača. Osim navedenog mnogi polaznici su ovog dobavljača doživjeli kao nekoga čije treninge bi rado i u buduće pohađali, te bi ih preporučili kolegama.”

Ivona Borac
Junior HR Specialist

„Atlantic Grupa s Anglo-Adriom surađuje već duži niz godina, međutim intenzivnije u posljednjih godinu dana kad smo našu suradnju produbili ponajviše u edukacijama namijenjene kolegama u komercijalnoj i operativnoj prodaji. S Anglo-Adriom kao dobavljačem usluga koje AG potražuje komunikacija je uvijek vrlo opuštena i fleksibilna u dogovorima. Polaznici su zadovoljni treninzima te njihovom upotrebljivošću u svakodnevnom radu…“.

Tanja Popović
Head of People Operations

Complexity Management Akademija prije svega je praktična, primjenjiva i sveobuhvatna edukacija koju bih preporučila svima koji žele dubinski razumijeti stratešku komponentu biznisa. Posebno bih istaknula višegodišnje iskustvo predavača koji su se, unatoč online formatu edukacije, sjajno prilagodili i kvalitetno prenijeli svoja znanja i iskustva svim polaznicima. Ono što možete očekivati u radu s Anglo-Adriom je ugodna atmosfera, konkretni primjeri iz prakse te niz praktičnih zadataka i samo-refleksija koja neminovno dovodi do aha” trenutka prilikom učenja.”

Krunoslav Župan
Direktor KC

„Ono što mi se najviše svidjelo na radionici je interesantan pogled na temu pregovaranja, a tehnike koje su prezentirane primjenjive su u praksi.”

mr. sc. Marko Dagelić
Director Customer Service Residential

„Kroz višegodišnju suradnju s Anglo-Adrijom dobili smo pouzdanog i fleksibilnog partnera. Bez obzira iz kojeg sektora tvrtke zaposlenici pohađali njihove prodajne i komunikacijske treninge (bilo da je riječ o IT/tehničkom, komercijalnom ili drugom odjelu) – utisak polaznika je isti, a to su konkretna, svježa i primjenjiva znanja i vještine. S tim u vezi iskreno mogu preporučiti korištenje njihovih usluga drugim tvrtkama.”

Miroslav Benak
Voditelj Sektora prodaje

„Anglo Adria je za nas odradila in-house treninge za prodaju na teme učinkovitog pregovaranja, key account managementa i upravljanja prigovorima u prodaji. Treninzi su bili prilagođeni našem radu u prodaji složenih IT rješenja. Metodika i način izvođenja, kroz vježbe, scenarije i proučavanje studija slučaja pružili su nam izvrstan izvor konkretnih vještina i znanja koje ćemo koristiti u svom radu. Vođeni iskusnim trenerom, uz zahvaćanje i drugih srodnih tema koje se oslanjaju na glavne teme treninga, dobili smo odličnu podlogu za budući rad za sve polaznike treninga. Savjeti i trikovi koji su nam prezentirani bit će korisni i osobama koje ne rade u prodaji, ali se u svom radu susreću s korisnicima kako u fazi presalesa, tako i u kasnijoj fazi podrške.”

Mia Kutić
HR Manager at Infobip

„U sklopu edukacije Infobipovih prodajnih zaposlenika surađivali smo s Anglo-Adrijom. Ono što cijenimo kod svojih suradnika
je fleksibilnost, a to smo od njih i dobili – prilagođen pristup i održavanje radionica na više lokacija i na engleskom jeziku kako bi se prilagodili okruženju firme. Također, dogovor oko organizacije edukacija je postignut brzo i jasno, što puno znači u dinamičnom IT okruženju.”

Tina Turk Lupieri
HR Manager

U Maistri, kao vodećoj domaćoj turističkoj kompaniji, koja sustavno radi na podizanju razine usluga i unapređenju kompetencija djelatnika, izrazito nam je važno pritom imati kvalitetne partnere. Uz brojne temeljne preduvjete (stručnost, fleksibilnost u pristupu, kombinacija trenera s vrlo specifičnim potrebnim znanjima, iskustvo rada u turističkom sektoru i sl.), ono što je posebna dodana vrijednost Anglo-Adrije je način oblikovanja razvojnih programa (Service Excellence treninzi za različite odjele, prodajne vještine, upravljanje vremenom, voditeljske vještine – povratna informacija i sl.).

Za razliku od uobičajenih edukacija, treneri Anglo-Adrije se dodatno pripremaju, prikupljaju informacije o kontekstu i polaznicima, te su svi programi formirani tako da je trener maksimalno upoznao ulogu polaznika i njihove realne poslovne situacije. Treninzi i radionice prilagođeni upravo njihovim iskustvima i izazovima na polaznike ostavljaju mnogo veći dojam i njihovi su efekti puno snažniji i uočljiviji, te su nakon takvog zajedničkog rada polaznici uistinu motivirani nova znanja i vještine prenijeti u ponašanje na radnom mjestu.

Snažna energija i velik entuzijazam uložen u pripremu i izvedbu takvih programa prenosi se i na polaznike, posebno zbog činjenice da program nije prilagođen samo Maistri i pojedinoj grupi, već svakom pojedincu koji je uključen u neku grupu, što posebno cijenimo u suradnji s Anglo Adrijom.

Sanja Šijanec
Head of Human Resources

„Kao tek privatizirana kompanija s kompletno novim menadžmentom, velikim investicijama i naravno uvijek manjkom vremena, zaista nismo znali kako će trening „Expressing and selling yourself and your ideas“ uspjeti dati željene rezultate. Pogotovo jer se isti održavao na engleskom jeziku. No, vrlo strukturiran i informativan sadržaj, praktična i jednostavna prezentacija te potpuno primjenjivi primjeri i slučajevi oduševili su sve kolege i držali nas zainteresiranim kroz cijelo vrijeme edukacije. Ne samo da smo tijekom edukacije dobili mnogo teorijskog znanja te korisnih trikova, vec smo dinamičnom izvedbom radionica stvorili dodatni timski duh i olakšali svakodnevnu suradnju puno boljim razumijevanjem i poznavanjem jedni drugih. Tako je ovaj trening bio jedan od rijetkih primjera zadovoljstva omjerom uloženog i dobivenog – dovoljno je reći da se kod većine internih prezentacija svi zajedno često nasmijemo nekim trikovima, jer svi znamo da su s ove radionice. A što je to nego usvojeno i implementirano znanje? Potpuno iskreno možemo preporučiti ovakve radionice i Anglo-Adria Management Consulting, a posebice tvrtkama koje žele održavanje kvalitetnih radionica na engleskom jeziku, što je u Hrvatskoj skoro nemoguće.”

Sandra Knežević
Odjel za ljudske reurse

„COLAS Hrvatska d.d., kao jedna od vodećih hrvatskih tvrtki u segmentu niskogradnje i proizvodnje asfalta, obavlja specijalizirane poslove pa se tako i potrebne edukacije i treninzi često ne mogu pronaći “na policama” edukacijskih kuća. Anglo-Adria se u tom području pokazala kao pravi profesionalac – za naš specijalizirani trening pod nazivom “Safety awareness and Starter meetings” pripremili su sadržaj, praktične vježbe i način prezentacije u potpunosti prilagođen našim kolegama iz operativnog segmenta poslovanja.

S Anglo-Adrijom smo pokrenuli i razvojni program za naš srednji manadžment te smo, i u tom slučaju, dobili jedan individualni pristup i potpunu posvećenost trenera. Tijekom svake radionice vlada ugodna i opuštajuća atmosfera, a polaznici su ponajviše zadovoljni pripremom trenera i primjenom stečenog znanja u svakodnevnim situacijama. Veselimo se i u budućnosti jednako profesionalnoj i kvalitetnoj suradnji s Anglo-Adria timom.”

Jasminka Kovačić
Rukovoditeljica marketinga

„Profesionalna, pozitivna i primjenjiva. Tako bih ukratko opisala našu suradnju s Anglo-Adriom. Naši zahtjevi za vođenom radionicom bili su vrlo konkretni, pa je sadržaj u potpunosti bio prilagođen našim potrebama. Kao posebnost ističem iznimnu pripremljenost i razumijevanje trenerice za specifičnu tematiku. Njezina predanost i fleksibilnost, odnosno spremnost da se u pojedinim trenucima ne drži unaprijed zajednički planiranog rasporeda nego spontano prilagodi svoja znanja i iskustva otvorenim diskusijama, dovela nas je do odgovora na sva postavljena pitanja i dala nam alate za moguće načine rješavanja izazova koji su pred nama. Kroz dvodnevnu radionicu dobili smo više od očekivanog. Uz zadovoljne i motivirane djelatnike, otvorila su nam se vrata prema novim idejama i pristupima. Bez dvojbi, vidimo se ponovno.”

Mario Štimac
Voditelj tehničke službe

„Nakon višestrukog sudjelovanja na tematski različitim Anglo-Adria treninzima, mogu reći da sam vrlo zadovoljan profesionalnošću trenera, posve pojedinačnom pripremom i obradom tema, s vrlo konkretnim i iskustvenim primjerima. Sudjelovanje na svim tim treninzima uvelike mi je pomoglo u mojem profesionalnom napretku i lakšem rješavanju određenih ranije nesavladivih situacija.”

Ivan Bartulović
Specijalist planiranja i razvoja kadrova

„U svom pristupu edukaciji, “Anglo-Adria” posebnu važnost pridaje razumijevanju poslovnih procesa unutar organizacije i prilagođavanju sadržaja specifičnim zahtjevima koji nisu samo u funkciji prijenosa informacija, već su usmjereni na rješavanje konkretnih izazova i ciljeva koje kao tvrtka želimo postići. In-house radionica na temu procjene učinka i povratnog informiranja bila je iznimno profesionalna i dobro strukturirana, a kroz praktične primjere i vježbe te međusobnu suradnju polaznika postignuta je izrazita motivacija, entuzijazam i produktivnost svih polaznika. Posebno želimo pohvaliti pripremljenost trenerice, ali i njezinu angažiranost koja je tijekom cijelog trajanja edukacije bila na zavidnoj razini, što je svakako omogućilo polaznicima aktivno sudjelovanje i osobni doprinos unapređenju kvalitete procesa i postizanja izvrsnosti u svakodnevnim radnim zadacima. Na radionici ćete raditi na svom konkretnom primjeru što omogućuje izradu rješenja koja se mogu implementirati u praksi odmah po povratku na posao i u konačnici postizanje željenih rezultata. Iz tog razloga, iskreno preporučamo radionicu svim tvrtkama koje su tek u procesu uvođenja procesa procjene učinka, ali i onima koje razmišljaju o unaprjeđenju postojećeg.”

Višnja Božinović
Direktor Službe za podršku prodaji i edukaciju

„U zahtjevnoj poslovnoj godini, u kojoj je kompanija jedan od fokusa usmjerila na podizanje kvalitete rada prodajne mreže i upravljanja istom, svojim stručnim i profesionalnim te nadasve motivirajućim pristupom Anglo-Adria je imala veliku ulogu u promjeni svijesti djelatnika i usmjeravanju fokusa na zadane ciljeve i ostvarenje istih. Prilagodba našim potrebama te razumijevanje specifičnosti naše djelatnosti je svakako ono što krasi Anglo-Adriu i zbog čega izražavamo zadovoljstvo našom dosadašnjom suradnjom.”

Nataša Filipašić
HR Manager HR/SLO/RS
Ljudski resursi

„Dvodnevnim treningom “Kreativne tehnike upravljanja konfliktima” polaznici su bili izuzetno zadovoljni. Trening je bio praktično orijentiran, sadžajno zanimljiv, dinamičan, jasno koncipiran i prilagođen polaznicima koji su mnogo naučili o sebi kao osobama, dodatno upoznali svoje kolege te usvojili nova znanja o pristupu i načinima rješavanja konflikata. Trening je svima donio alate za daljnji rad na sebi i s drugima koji su primjenjivi ne samo u radnom, već i u svakodnevnom životnom okruženju. Stručnost i entuzijazam trenera te način rada, koji je uz teorijsku podlogu uključivao visok stupanj angažiranosti polaznika, timski i grupni rad, analize slučajeva i realnih situacija iz poslovnog okruženja, pridonijeli su visokoj kvaliteti održanog treninga te se veselimo nastavku edukacije.”

Ida Martinjak
Director
Training and HR Investment Management Division of Human Resources

„Tvrtka smo koja svoju strategiju temelji na izvrsnosti u pružanju usluga te dugotrajnosti i kvaliteti odnosa s klijentima. Iz tog razloga kontinuirano ulažemo u razvoj i trening naših zaposlenika uz čvrsto definirane ciljeve. Anglo Adria je tvrtka u kojoj smo pronašli profesionalnog i inovativnog partnera u treninzima iz području razvoja odnosa s klijentima. Primjenljivost tehnika i alata kojima se odlikuju njihove radionice, kao i cjelovit pristup u provođenju treninga, redovito rezultiraju visokim zadovoljstvom polaznika i njihovom motivacijom za daljnje usavršavanje.”

Martina Roša
Senior Talent Development Manager

„Počevši od zajedničkog definiranja projekta i potreba organizacije, pa sve do realizacije, suradnja s tvrtkom Anglo-Adria bila je vrlo profesionalna, ugodna i iznimno učinkovita. Zajedno smo surađivali na pripremi edukacijskog programa ubrzanog razvoja naših budućih voditelja i isporuci programa za razvoj novo-promoviranih voditelja. Kako su oba projekta od iznimne važnosti naše strategije razvoja talenata, očekivanja su bila vrlo visoka. Anglo-Adria je u svakom pogledu opravdala sva naša očekivanja i pružila mnogo više i iz perspektive Odjela za ljudske potencijale i iz perspektive naših polaznika.

Posebno smo zadovoljni fleksibilnošću Anglo-Adria tima i nekonvencionalnim pristupom edukaciji, koji je temeljen na principu „više prakse, manje teorije” i naglasku na samo-refleksiji. Polaznici su posebno pohvalili angažman i stručnost trenera, te primjenjivost dobivenih tehnika u svakodnevnom radu i šire.”

Adi Hadžihalilović
Sales & Marketing Manager
Marketing

„Anglo-Adria je posve drugačija u pristupu poslovnoj edukaciji – edukacija je bila profesionalna, emotivna i personalizirana
do te mjere da su sami učenici (prodajno osoblje) kreirali pozitivno-ležernu atmosferu kroz koju je bilo puno lakše postići najveći efekt.

Nakon Anglo-Adrijinih treninga polaznici su izlazili dodatno osvježeni i motivirani da se prodajni alati i tehnike primjenjuju i u praksi, što je vidljivo kako iz naših rastućih prodajnih rezultata, tako i iz rastućeg zadovoljstva kupaca (rezultati mistery shopping aktivnosti).

Stoga svim brzorastućim kompanijama iskreno preporučujem Anglo-Adria trening radionice kako bi se i oni uvjerili u ono što je najvažnije – njihovu praktičnu primjenjivost.”

Tihomir Brzica
Direktor

„Kao posljedica redizajna poslovnih procesa, treninga osoblja i drugih aktivnosti, ukupna efikasnost korisničkog servisa je porasla za 23% što je rezultiralo dodatnim prihodima koji su daleko premašili cijenu angažiranja konzultanta. Veoma sam zadovoljan profesionalnom uslugom koju je pružilo Anglo-Adria poslovno savjetovanje i koristim priliku da iskreno preporučim njihove usluge svim kompanijama koje žele povećati prodaju, unaprijediti komunikacijske vještine, kao i dizajnirati bolje poslovne procese.”

Aleksandra Miladinović
Manager

„Ono što mi se najviše svidjelo na Train the Trainer treningu je znanje i iskustvo u izvođenju treninga, praktični rad i priprema mini-treninga. Dinamika treninga je bila dobra i pažnja polaznika odlična.”

Kristijan Došen
General Manager

„Trening Anglo-Adrie je pravo osvježenje na hrvatskom tržištu treninga i savjetovanja. Znanje se prenosi na izrazito zanimljiv i profesionalan način, u vrlo ugodnoj atmosferi, a pohvalno je da se predavač odmah prilagodio razini znanja grupe. Trening je praktičan, pun primjera iz vlastite prakse što je vrlo primjenjivo za naše poslovanje.

Osjetno je da je predavač svoje iskustvo stekao na vrlo kompetitivnom tržištu Londona, što mu daje veliku dodatnu vrijednost i na našem tržištu. Svakako dajem svoje preporuke.”

Silvija Repić
Voditeljica Odjela za edukaciju
Odjel za edukaciju

„U radu s Anglo-Adriom svidjelo mi se što su se treneri potrudili upoznati okolinu iz koje polaznik dolazi i potrebe polaznika. Izvrsno je što je atmosfera opuštena i motivirajuća. Trener povezuje teoriju i praksu kroz vlastita iskustva, ali i iskustva polaznika, pa su treninzi zanimljivi, a znanja primjenjiva – što je na kraju uvijek najvažnije.”

Blanka Lasić
Odjel ljudskih resursa

“Zadovoljstvo je surađivati s Anglo Adria timom. Tim je profesionalan, kompetentan i prezentacijski zanimljiv. Važno im je detaljno upoznati koncepte poslovanja kompanije kao i razvojne potrebe grupa s kojima rade. Polaznicima se sviđa što na radionice dolaze spremni i s konkretnim internim primjerima pa je povezivanje teorije i prakse uvelike olakšano. Komunikacija prilikom organizacije radionica s Anglo Adriom je jasna, brza i učinkovita. Fleksibilni su u pogledu izvanrednih promjena te takve promjene provedu vrlo glatko. Najveći naglasak stavila bih na raznolike metode i tehnike izvođenja radionica kao i  alate koje pružaju tijekom radionica koji nisu samo slovo na papiru već su primjenjivi i u praksi.”

Gordana Fabris
Direktor ljudskih resursa Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o. i Direktor ljudskih resursa Riviera Adria d.d.
Uprava

„Kao vodeća hrvatska tvrtka za upravljanje turističkim kapacitetima, Valamar kontinuirano ulaže u ljudske resurse kroz edukacijski plan koji obuhvaća i više od 20 tisuća sati edukacije godišnje. Anglo-Adria Management Consulting kao jedan od naših partnera sudjeluje u ostvarenju naših ciljeva povećanja sveukupne kvalitete usluge prema gostu održavanjem radionica u području dodatne prodaje te upravljanja reklamacijama gostiju. Evaluacije polaznika – svih direktora hotela, voditelja recepcija te recepcionera grupacije Valamar – pokazuju visoko zadovoljstvo sadržajem radionice primjenjivim u praksi, mogućnost kombinacije i hrvatskog i engleskog jezika te profesionalnost i neposrednost predavača. Naposljetku, i rezultati našeg poslovanja, ankete gostiju te tajnog kupca pokazuju da smo u suradnji s Anglo-Adria Management Consultingom ostvarili postavljene ciljeve treninga.”

Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link