City Connect Akademija

„Anglo-Adria radionice i poslovne edukacije, već su dugo vremena sastavni dio razvoja naših zaposlenika. Prilagođen pristup, veliko iskustvo i posvećenost svih trenera dobitna su kombinacija za uspješnu suradnju.
Smatramo da je najbolji put do uspjeha znanje, razvoj vještina i motivacija zaposlenika te smo uz pomoć Anglo-Adria tima formirali šestomjesečni razvojni program za voditelje, trenere i managere u našem call centru (City Connect Akademija). Skup radionica koje se temelje na svakodnevnim situacijama i zadacima naših zaposlenika pružaju potrebne alate koji se lako primjenjuju u daljnjem radu. Kroz teme poput „Efektivna komunikacija za voditelje“ ili „Kreativno rješavanje problema i donošenje odluka“ zaista dobivaju vrijedne metode i tehnike uz koje veoma uspješno upravljaju svojim timovima i rezultatima. Posebno bih istaknula ugodnu atmosferu i kreativna rješenja koja uvijek rezultiraju isključivo zadovoljstvom polaznika, motivacijom za daljnjim usavršavanjem i postizanjem ciljeva.
Iskreno mogu preporučiti Anglo-Adriu svakoj kompaniji koja teži boljim rezultatima, visokoj motivaciji djelatnika, novim idejama i pristupima.”

Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link