Maistra d.d.

U Maistri, kao vodećoj domaćoj turističkoj kompaniji, koja sustavno radi na podizanju razine usluga i unapređenju kompetencija djelatnika, izrazito nam je važno pritom imati kvalitetne partnere. Uz brojne temeljne preduvjete (stručnost, fleksibilnost u pristupu, kombinacija trenera s vrlo specifičnim potrebnim znanjima, iskustvo rada u turističkom sektoru i sl.), ono što je posebna dodana vrijednost Anglo-Adrije je način oblikovanja razvojnih programa (Service Excellence treninzi za različite odjele, prodajne vještine, upravljanje vremenom, voditeljske vještine – povratna informacija i sl.).

Za razliku od uobičajenih edukacija, treneri Anglo-Adrije se dodatno pripremaju, prikupljaju informacije o kontekstu i polaznicima, te su svi programi formirani tako da je trener maksimalno upoznao ulogu polaznika i njihove realne poslovne situacije. Treninzi i radionice prilagođeni upravo njihovim iskustvima i izazovima na polaznike ostavljaju mnogo veći dojam i njihovi su efekti puno snažniji i uočljiviji, te su nakon takvog zajedničkog rada polaznici uistinu motivirani nova znanja i vještine prenijeti u ponašanje na radnom mjestu.

Snažna energija i velik entuzijazam uložen u pripremu i izvedbu takvih programa prenosi se i na polaznike, posebno zbog činjenice da program nije prilagođen samo Maistri i pojedinoj grupi, već svakom pojedincu koji je uključen u neku grupu, što posebno cijenimo u suradnji s Anglo Adrijom.

Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link