+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

Monika Brkanac, MSc

Monika B

Monika je magistra znanosti – psiho-socijalni savjetnik, certificirana NLP trenerica (DVNLP, IN NLP, EANLP) i u radu s grupama i pojedincima orijentirana je na unutarnje snage (resurse), iskustvo učenja i postizanje ciljeva.

S obzirom na da joj je učenje visoka vrijednost znanje je proširila brojim edukacijama na području terapije i mentalnog zdravlja: certificirana je NLPt terapeutkinja (DVNLPt), diplomirani Životni i Socijalni savjetnik (Lebens- und Sozialberatung, Austrija) s težištem na zdravstvenoj pedagogiji u kontekstu organizacija, Mindfulness Master Trener (‘Intensive IN_ME’, Berlin), NLC Coach (Gesellschaft für Neurolinguistisches Coaching), Coach (International Coaching Institute, Berlin), Hypnosis Coach (WHO), WingWave Coach (Besser- Siegment Instutite, Hamburg).

Stečeno znanje koristi u održavanju stručnih edukacija s područja komunikacijskih vještina, coachinga, razvoja potencijala tima, organizacije i osobnog razvoja. Tijekom rada voli kombinirati različite tehnike, metode, alate te uz lakoću i humor potaknuti grupe i pojedince na promjene. Posebno zadovoljstvo u radu kroz edukacije i individualni rad čini joj iskustvo naučenog i proces promjena kako kod klijenata tako i osobno.

Lista trenera

Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link