+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

Jasna Knez

Jasna Knez Anglo-Adria

Jasna Knez je Master Trainer, Executive & Systemic Coach, Jungian Master Coach & supervizor te Embodied approach facilitator iz Slovenije, sa širokim rasponom poslovnog iskustva kako iz organizacijskog razvoja, tako i istraživanju radnih odnosa i ljudskog ponašanja. Surađuje s profesionalcima u biznisu s ciljem postizanja željenih rezultata i gubitka neproduktivnih i ponekad destruktivnih obrazaca ponašanja.

Strastvena u pomicanju granica onoga što ljudi doista mogu postati, u svom radu koristi utjecajnu kombinaciju različitih modaliteta, tehnika i metoda: igre, kreativne umjetničke tehnike, Junga, kvantne, sustavne i različite kognitivne pristupe, svjesnost, kontakt improvizaciju i utjelovljeni pristup. Čvrsto vjeruje u snagu pozitivne energije i mogućnosti za bolju budućnost s fokusom na rješenja, rješavanje problema i razvoj potencijala.

Dio je tima za podučavanje i facilitaciju u programu „Expressive Arts Therapy Slovenia“, „Expressive Arts in Coaching Istanbul ICF program“ i „Jungian Coaching Europe ICF“ akreditiranim programima. Kao članica slijedi EMCC i ICF-ov etički kodeks.

Lista trenera