Tomislav Penavić

Tomislav Penavic smanjenaa1

Tomislav je HR konzultant s proaktivnim pristupom u radu i fokusom na rješavanje problema te edukacijskom pozadinom u području psihologije i managementa. Završio je studij psihologije na Fakultetu Filozofije u Zagrebu, a dodatno se stručno usavršavao i certificirao u području NLP-a, coachinga i DISC metodologije profiliranja ljudi.

U dosadašnjem profesionalnom stažu, Tomislav je stjecao relevantno iskustvo u korporativnom sektoru kao i u poduzetništvu te radu sa startup organizacijama. U radu odjela ljudskih potencijala unutar velikih poduzeća bio je zadužen za razvoj i provođenje HR procesa i implementaciju najboljih praksi unutar industrije, a u svojoj suradnji sa startup-ovima i privatnim poduzećima razvijao je odjele ljudskih potencijala te kompletan portfolio HR usluga unutar organizacije.

Zadnjih 9 godina Tomislav radi ponajviše sa SME sektorom kao poslovni i HR konzultant pomažući kompanijama stvarati dobre ljude kao i ljudima graditi uspješne organizacije i inspirativne sredine za rad. Zajedno s poduzetnicima, članovima uprava, visokim i srednjim managementom u poduzećima, implementirao je brojne HR procese i najbolje prakse u području organizacijske strukture, razvoja ljudi, organizacijske klime i kulture, vizije, misije i strateškog razvoja, sustava upravljanja učinkom, employer brandinga te profiliranja i identificiranja ključnih talenata u organizacijama kao i kreiranju baze talenata na tržištu rada.

Temeljno vjerovanje i stav u njegovom radu i pristupu poslu je da HR može i treba biti strateški partner u poslovanju i resurs koji stvara dodatnu vrijednost za poduzeća u mnogim segmentima, a posebno u onom najbitnijem – načinu rukovođenja i realizacije potencijala ljudi koji su ključan i najvažniji element svake organizacije.

Lista trenera

Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link