Mirela Saračević Trogrlić

Mirela S.T-fin

Mirela je poslovna konzultantica s bogatim korporativnim iskustvom i ekspertizom u području customer experience-a, marketinga, digitalne transformacije i projektnog managementa. Više od dvadeset godina iskustva stekla je u međunarodnim korporacijama u nekoliko različitih industrija – investicijsko bankarstvo, mediji i telekomunikacije.

Mirela ima veliko iskustvo u vođenju i upravljanju projektima na lokalnoj i međunarodnoj razini.U zadnjih 10 godina njeno područje djelovanja je experience design kroz inovativnost, transformaciju i svjesno djelovanje usklađeno s vrijednostima i svrhom.U svom radu koristi brojne alate i metode kreativnog razmišljanja i inovativnih pristupa. Voli kombinirati znanja iz različitih oblasti – dizajna, psihologije, antropologije, bihevioralne ekonomije. Velika je zagovornica dizajna usmjerenog na krajnjeg korisnika.

Bavi se poslovnim savjetovanjem i treninzima u području CX, EX, UX, poslovne strategije i projektnog managementa. Također radi kao trener i facilitator Design Thinking metodologije. Certificirani je Scrum Master, Executive Coach (AoEC), NLP i POY praktičar. Vjeruje da nikada ne smijemo prestati učiti.

Lista trenera

Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link