+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

Rad s teškim osobama – vještina vrijedna truda


Budimo iskreni, u svakoj organizaciji susrećemo priličan broj teških ljudi. Svima nam je izazovno nositi se s teškim ljudima na poslu, ali ta je vještina vrijedna nagrade, što su nam i potvrdili sudionici treninga iz tvrtke IN2 grupa.

Teški ljudi na poslu dolaze u različitim oblicima. Kao, recimo, neki nastavljaju govoriti, ali nikada nisu spremni slušati. Neki drugi su strašni kritičari i nepošteni prema vlastitim odgovornostima. Opet, postoje nasilnici, širitelji negativnosti i tračeva.

Ciljevi treninga su višestruki. Ključno je kod polaznika osvijestiti najčešće prepreke koje se pojavljuju u komunikaciji, zbog čega razgovori i odnosi s nekim pojedincima mogu otići u neželjenom smjeru, a sugovornici biti doživljeni kao uistinu ”teški”.

Kroz primjere iz prakse u kombinaciji s novonaučenim tehnikama, zajedničkim snagama radili smo na podizanju kompetencija voditelja i osvještavanju stilova komunikacije.

Ne možete predvidjeti kako će se druga osoba ponašati u nekoj određenoj situaciji kada je pod stresom. Na ono što možete utjecati jeste, Vi.

Veselimo se primjeni naučenog.