+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

Anglo-Adria na Leadership & HR Business Areni 2015.


Krajem travnja u Dubrovniku je održana međunarodna konferencija “Leadership & HR Business Arena”, s ciljem okupljanja i pružanja prilika za zajedničko učenje i razmjenu iskustava brojnih izvrsnih predavača i panelista, poslovnih ljudi iz uprava, ljudskih resursa, prodaje i PR-a različitih tvrtki iz regije i svijeta.

I Anglo-Adria je interaktivnim treningom dala svoj zapaženi doprinos. Naša trenerica Marina Taslak zaintrigirala je okupljene sudionike već i samom temom treninga, koja je izuzetno aktualna i sve više prisutna u razvojnim planovima i svakodnevnim naporima većine domaćih i svjetskih tvrtki – kako timove i tvrtke učiniti sustavno (umjesto slučajno i isključivo spontano) inovativnijima, kako stvoriti jasan put od istraživanja potreba, kvalitetnog definiranja izazova, preko produkcije ideja do provedbe izabranih i aktivnog uključivanja ostalih.

Radionica nazvana “Personality Poker – Playing the Game – Making Innovation Happen in Your Company”, predstavila je i model 5 koraka u procesu inovativnosti jednog od najvećih umova današnjice u domeni kreativnosti inovativnosti – Stephen Shapiro-a, te je kroz uvod, nešto drugačiji “poker” te zanimljivu raspravu približila sudionicima način prepoznavanja “pravih ljudi” za “prave uloge” u “pravom trenutku procesa”.

Kako je to izgledalo – pokazuju i fotografija s radionice. Za sve dodatne informacije te ako želite da i s Vašim timom zaigramo “inovativni poker” i na ugodan i zabavan način potaknemo učenje, i razmišljanje, a potom kvalitetniji rad i učinkovitu suradnju, javite nam se – tu smo za Vas.