+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

Train the Trainer


Kao i svake godine Train the Trainer Anglo-Adria otvoreni trening program osposobio je nove trenere iz različitih kompanija Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Ovaj četverodnevni trening program pokrio je sve ključne elemente neophodne za održavanje izvrsnog treninga. Program je polaznicima pomogao preoblikovati postojeće trening procedure u ciljano, strukturirano, interaktivno i za polaznike vrlo motivirajuće iskustvo, te time osigurao učinkovit prijenos znanja i razvoj vještina kod budućih polaznika vlastitih treninga.

Program je baziran na najnovijim spoznajama psihologije učenja i pamćenja odraslih (efikasno strukturiranje koncepta, oblikovanje informacija koje se prenose, uloga emocija i motivacije u učenju, uključivanje obiju polutki mozga za najbolje rezultate) i mnogim drugim tehnikama upravljanja grupom i informacijama koje će pomoći i početnicima i iskusnim trenerima. Fokus je na kasnijoj primjeni znanja i vještina u tri područja: individualnom, grupnom i treningu na samom radnom mjestu.

Leonard Kovačić, trener poslovne komunikacije, SE-MARK-u nakon treninga podijelio je svoje iskustvo:

 „Odličan program koji mi je pomogao da spoznam ključne stvari za svoj daljnji napredak. Neke metode sam primijenio u svom treningu i pokazale su se odličnim! Trener je napravio odličnu atmosferu sa puno interakcija u kojoj smo razmijenili svoja iskustva.

TTT program je nešto najbolje što sam si mogao priuštiti i otvorio mi je vrata za bolje sutra!“