Trikoder d.o.o. – Analiza i rješavanje problema


Anglo-Adria poslovno savjetovanje započela je suradnju sa Trikoder d.o.o. sa trening programom Analiza i rješavanje problema koji je vodio trener Saša Vasung.

Svatko od nas instinktivno rješava različite vrste problema u svakodnevnom životu; na radnom mjestu, u obitelji, u školi, u interakciji sa drugim ljudima. Iako to možda nije sasvim očigledno, sposobnost efikasnog rješavanja problema jedna je od najvažnijih ljudskih vještina. Ona podrazumijeva analitičko i kreativno razmišljanje, primjenu logike, inicijativu, upornost, timski rad i kvalitetnu komunikaciju s drugim ljudima.

Svrha ovog treninga je razumjeti i naučiti proces uspješnog rješavanja kompleksnih problema. Osnovni cilj je predstaviti metodologiju rješavanja kompleksnih problema na jasan, zanimljiv i kreativan način. Na treningu Analiza i rješavanje problema učimo najvažnije principe analize kompleksnih problema i donošenja odluka o njihovom rješavanju te vježbamo primjenu različitih tehnika koje imaju za cilj unaprijediti specifične individualne vještine i sposobnosti svakog sudionika trening programa.

Tijekom trening programa, kroz vježbe za poticanje kreativnog i lateralnog razmišljanja, učimo analizirati i rješavati konkretni problemi u timskom i individualnom radu. Rješavanje niza zabavnih zadataka i zagonetki pripremamo se za rješavanje kompleksnijih situacija u poslovnom i privatnom životu.

Više o trenign programu i načinu prijave pročitajte na linku: Analiza i rješavanje problema.

Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link