Poslovne vještine na Pravnom fakultetu


Anglo-Adria završila je prvi projekt sa studentima Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Projekt “Usavrši svoje poslovne vještine” obuhvatio je 60 studenata većinom viših godina studija.

“Izlaskom iz sustava obrazovanja mladi dolaze na tržište rada gdje se očekuje da su već stekli potrebne poslovne vještine za rad na pozicijama za koje se prijavljuju. Važnost takvih vještina za mlade pravnike ne treba ni naglašavati. Pravna struka sama po sebi od pravnika zahtijeva razvijene soft skills, umijeće pregovaranja, poznavanje neverbalne komunikacije i dobar javni nastup.

Treninzi su napravljeni tako da je svatko od sudionika bio maksimalno uključen. Treninzi su bili interaktivni, a rad sudionika se temeljio na povezivanju i analizi primjera iz prakse, stvarnim izazovnim situacijama, razmjeni iskustava, osvještavanju i implementiranju željenih organizacijskih standarda kroz vježbe. Svaki trening maksimalno je prilagođen polaznicima, a svaki je dobio iste ključne poruke, znanja i vještine u konstruktivnom pristupu i reagiranju u ciljanim područjima rada.”

(Mario Burić, predsjednik Studentskog zbora Pravnog fakulteta)

Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link