fbpx
+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

Efektivno rješavanje primjedbi i reklamacija otvara mogućnost za dodatnu prodaju


Učinkovito upravljanje primjedbama i reklamacijama tema je treninga održanog 19. travnja 2011. godine u prostorijama Privredne komore Kantona Sarajevo.

Trening je namijenjen kako prodajnom osoblju koje je u stalnom kontaktu sa kupcima te se svakodnevno susreće s rješavanjem primjedbi i reklamacija, tako i menadžerima koji žele unaprijediti svoja znanja i vještine iz ove oblasti.

Prema riječima Rusmire Mandić, direktorice Centra za edukaciju i informatičke poslove Privredne komore Kantona Sarajevo, Komora je organizirala ovaj trening sa namjerom da pomogne poslovnim ljudima kako bi bolje razumjeli i naučili kako efektivno rješavati primjedbe i reklamacije, da identificiraju zakonski okvir i vještine neophodne za uspješno upravljanje primjedbama i reklamacijama i uvide mogućnosti za dodatnu prodaju i unapređenje lojalnosti u ovakvim situacijama.

Voditelj trening programa bio je Mladen Jančić, direktor firme «Anglo-Adria poslovno savjetovane» iz Hrvatske. Gospodin Jančić je trener i konzultant u oblastima prodaje i pregovaranja, komunikacijskih vještina i CRM-a, s ekstenzivnim praktičnim prodajno/pregovaračkim iskustvom.