+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

WebinariWEBINARI

Mjesto: Online

Trajanje: 4 x 45 minuta

Vaša investicija: 490,00kn +pdv

Rok za prijavu: 3 dana prije početka webinara

03.06.2021.
S početkom u 09:00 h
Trener Jasna Bratulić
Samomotivacija

Webinar Samomotivacija – Gdje je moj osobni punjač? je namijenjen osobama koje su svjesne da postoje načini samomotivacije koje još sami nisu otkrili.

09.06.2021.
S početkom u 09:00 h
Trener Jasna Bratulić
Upravljanje stresom uz mindfulness

Webinar Upravljanje stresom uz mindfulness” je namijenjen zaposlenicima koji imaju stresan posao te bi se htjeli uspješnije nositi s njime, razviti otpornost, smirenost te povećati vlastitu produktivnost i fokusiranost.

14.06.2021.
S početkom u 09:00 h
Trener mr.sc. Mladen Jančić, CMC
Vođenje (polu)godišnjih razgovora i formalniji feedback

Ciljana skupina za webinar Vođenje (polu)godišnjih razgovora i formalniji feedback” su voditelji na svim organizacijskim razinama i svi koji su u poziciji davanja povratnih informacija drugima za njihov učinak. Ukoliko i u Vašoj organizaciji, uz uobičajene razgovore s timovima i pojedincima, postoji sustav (polu)godišnjih razgovora koji ne ostvaruju svoje prave ciljeve, iza kojih nema sustavnog razvoja i skoka u motivaciji, već se provode samo formalno i u žurbi, od strane voditelja koji nemaju potrebna znanja i vještine, ovaj je webinar baš za Vaše djelatnike, kao i interne trenere.

23.06.2021.
S početkom u 09:00 h
Trener Jasna Bratulić
Rad s „teškim ljudima“

Webinar “Rad s teškim ljudima je namijenjen voditeljima svih razina koji rade s djelatnicima koje je teško voditi i s kojima postoje komunikacijske poteškoće, a veoma je koristan i za one koji moraju redovito voditi zahtjevne razgovore i rješavati neugodne situacije, bilo s kolegama unutar tvrtke, bilo s klijentima.

06.07.2021.
S početkom u 09:00 h
Trener Jasna Bratulić
Proaktivnost ili reaktivnost? - izbor je Vaš

Webinar Proaktivnost ili reaktivnost – izbor je Vaš! namijenjen je djelatnicima koji žele preuzeti inicijativu i biti odgovorni za svoj život, nadići prosječnost u radu i početi aktivno i sustavno raditi na unapređenju vlastitih potencijala.

14.07.2021.
S početkom u 09:00 h
Trener Saša Vasung
Upravljanje projektima

Webinar Upravljanje projektima” namijenjen je projektnim menadžerima, voditeljima odjela, poslovnim analitičarima i specijalistima iz raznih prodručja kojima je rad projektno organiziran.

22.07.2021.
S početkom u 14:00 h
Trener Nikola Nikšić, CMC
Upravljanje poslovnim rizicima, tehnike za donošenje ekonomski optimalnih odluka, izbjegavanje i minimalizaciju gubitaka

Webinar “Upravljanje poslovnim rizicima, tehnike za donošenje ekonomski optimalnih odluka, izbjegavanje i minimalizaciju gubitaka” tema je iz područja općeg menadžmenta koja je namijenjena svima koji su zainteresirani za osobni razvoj.

16.09.2021.
S početkom u 09:00 h
Trener Jasna Bratulić
Postavljanje i realizacija ciljeva

Webinar “Postavljanje i realizacija ciljeva” je namijenjen direktorima, menadžerima, voditeljima odjela i timova koji imaju cijeli niz poslovnih ciljeva koje trebaju ostvarivati iz dana u dan, onima koji razrađuju ciljeve za svoje podređene te svim ambicioznim zaposlenicima koji žele uspješno ostvarivati zadane ciljeve u složenom poslovnom okruženju.

22.09.2021.
S početkom u 09:00 h
Trener Marino Miloš
Employer Branding

Webinar “Employer branding” je namijenjen odjelima ljudskih potencijala, odjelima internih komunikacija te malim i srednjim poduzetnicima.

27.09.2021.
S početkom u 09:00 h
Trener mr.sc. Mladen Jančić, CMC
Upravljanje prodajnim prigovorima

Webinar “Upravljanje prodajnim prigovorima” je prvenstveno namijenjen prodajnom osoblju, menadžerima u prodaji i osobama koje dolaze u kontakt s klijentima i reagiraju na njihove upite.