fbpx
+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

SUPERPRODAVAČ (live): Mini trening: JANČIĆ MLADEN: Zašto baš mi?

U organizaciji časopisa Poslovni savjetnik i Tomislava Bekeca

Mladen Jančić svoju je radionicu započeo malim pokusom u kojem su sudionici trebali zatvorenih očiju presavijati i trgati papir. Dobivši različite oblike papira, pokrenuta je rasprava o tome zašto je to tako.

Prodajna je prezentacija proces koji ide od prodavača prema kupcu. Često je kanal opterećen različitim preprekama. Elementi dobre prodajne prezentacije su: pripremiti se, efektno započeti, paziti i voditi razovor odnosno interakciju, biti svjestan odgovora na pitanje Zašto baš ja?, znati prodati sebe i upravljati pitanjima te nakraju jednako efektno završiti.

Prema voditelju radionice najbolje je prezentaciju držati upravo 20ak minuta, budući da publika pažnje ima 15ak minuta nakon čega se ”gube, počnu crtati po papiru ili gledati uokolo”.

Radionica je zamišljena interaktivno između predavača i publike, pa su za svaki od ovih elemenata prezentacije sudionici radionice iznosili svoja iskustava o situacijama u kojima su se našli, čime su zajednički željeli pospješiti svoje vještine prodaje, odnosno metoda prodaje.