fbpx
+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

ANGLO-ADRIA ONLINE EDUKACIJE


Ako Vam ideja da proširite svoje znanje istovremeno donirajući ručak korisnicima Pučke kuhinje na Svetom Duhu zvuči primamljivo, na pravom ste mjestu!

Anglo-Adria poslovno savjetovanje u suradnji sa Pučkom kuhinjom na Svetom Duhu daruje ti znanje u zamjenu za jedan topli obrok.

Sudjelujući u projektu Anglo-Adria tima, imate jedinstvenu priliku istovremeno se educirati u udobnosti vlastitog doma te nahraniti korisnike Pučke kuhinje, čija je pozicija u ova izazovna vremena, kada smo suočeni s pandemijom i razornim potresom koji je pogodio Zagreb, teža no što je bila do sad.

Educiraj se i učini dobro djelo!

Anglo-Adria tim stručnjaka želi svoje znanje podijeliti s tobom po simboličnoj cijeni jednog ručka. Time ćeš učiniti dobro djelo i u isto vrijeme dobiti nova znanja i vještine.

Anglo-Adria poslovno savjetovanje poklanja 14 različitih online edukacija kroz mjesec i pol dana, a popis edukacija možeš vidjeti na našim web stranicama.

Mi ti poklanjamo on-line edukaciju, a ti nahrani gladnoga.

Educiraj se i učini dobro djelo, jer dobro koje činiš za drugoga je najbolja stvar koju možeš učiniti za sebe!

O nama i našem timu stručnjaka možeš više pročitati na našim web stranicama: Anglo-Adria poslovno savjetovanje – treneri.

Provjeri nadolazeće edukacije