+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

Komunikacijske vještine u restoranskom okuženju


Ne možemo ne komunicirati. Čak i dok šutimo, komuniciramo položajem tijela, pogledom, ekspresijama lica (…).  Ako se naša uvjerenja, vrijednosti ne poklapaju s vrijednostima i uvjerenjima druge osobe ili pak ukoliko ne ispunjavamo očekivanja druge osobe – postoji vjerojatnost nastanka konflikta.

Koliko su važne komunikacijske vještine a osobito tijekom komunikacije s gostima, te koliko se vještine mogu brusiti i polirati osvijestili su polaznici dvodnevnog treninga prestižne hrvatske hotelske grupacije – Adriatic Luxury Hotels (ALH).

Prije negoli smo zaronili u stvarne primjere iz prakse i analize što možemo bolje učiniti, učinili smo korak unazad i učili kako svatko od nas komunicira na temelju svojih stečenih iskustva, uvjerenja i vrijednosti. Ako nam je važno i želimo biti još bolji u tome što radimo, onda ćemo i s lakoćom i otvorenog uma usvajati nove vještine i raditi korekcije tamo gdje postoji prostor.

Bitan faktor u stjecanju znanja je i humor te dobra ‘radna temperatura’ koje je bilo u pravoj količini tijekom treninga.

Hvala svim polaznicima i vjerujem kako se vidim druge godine!

Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link