+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

Ekonomska klinika i Anglo Adria


Od samoga početka naše komunikacije krenulo je vrlo zanimljivo, početni samoinicijativni email gdje nam se obraćaju studenti Ekonomske klinike s upitom da li bi bili voljni izdvojiti vrijeme i predavati na temu komunikacijskih vještina.

Ekonomska klinika je udruga koja trenutno broji 57 članova, a unutar udruge postoje 4 funkcijska tima – marketing, financije, EU tim i HR tim. Jedna od aktivnosti HR tima upravo je organizacija HR edukacija za koje je zamišljeno da su uglavnom orijentirane na obrađivanje soft skillsa uz konkretne primjere, kao i unapređenje komunikacijskih vještina članova.

Slanje samoinicijativnog emaila, lijepo sročen pozivni email i želja za unapređenje komunikacijskih vještina studenata – nama je bilo dovoljno za pristanak i dogovaranje termina i sadržaja predavanja.

Pod nazivom predavanja State & Self Management u okviru komunikacijskih vještina, koju je vodila naša trenerica Monika Brkanac krenuli smo od definiranja potreba i očekivanja polaznika. Bez definicija, jednostavnim rječnikom, popraćeno s mnoštvo primjera iz svakodnevne komunikacije radili smo na osvještavanju i izoštravanju čula što se sve dešava u pozadini kad komuniciramo i koliko često radimo pretpostavke dok komuniciramo.

Kroz vježbe osvještavali smo kako mi reagiramo i kako naša stečena iskustva utječu na proces komunikacije.

Uz mnoštvo zabave, što je vrlo bitno u procesu učenja, proaktivnog pristupa studenata kroz set pitanja studenti su unapređivali svoje vještine.

Na kraju, radionicu smo završili s  dobrim osjećajem i osnaženi. Male intervencije kroz osvještavanja su se pokrenule jer su sudionici svaki za sebe rekli što im je bilo najznačajnije i što nose sa sobom.

Hvala svima, bilo je divno.

Autor: Monika Brkanac
Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link