+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

Team building uz zabavu i razvijanje novih vještina


Timovi su snaga svake organizacije. Jaki timovi pokreću organizaciju, guraju je prema ciljevima gdje se na tome putovanju, ponekad iscrpljujućem, svi njeni sudionici dalje razvijaju i rastu. Jaki timovi poštuju jedni druge, uvažavaju različitosti, njeguju iste vrijednosti, jasno komuniciraju, njeguju kulturu povratne informacije i dijele zajedničke ciljeve.

Izgradnja snažnog tima je proces, osobito u velikim organizacijama gdje je potrebno zbog količine posla i broja zaposlenika redovito raditi na ‘osvježavanju’ timskog duha i jačanju unutarnje snage tima.

Aktivnosti ‘osvježavanja’ i jačanja timskog duha najbolje se postižu u opuštenoj atmosferi koja pomaže timu uspostaviti i osnažiti suradnju i međusobno povjerenje.

Potrebu za osnaživanjem i jačanjem duha osjetila je i tvrtka ATP koji su organizirali team building za voditelje u prekrasnom okruženju Vuglec Brega. ATP je tvrtka s više od 1.000 zaposlenika te jedan je od najvećih ureda za integralno projektiranje u Europi. Arhitektonski ured osnovan je 1951. godine u Innsbrucku, a od 1976. godine razvija interdisciplinarno partnerstvo koje se temelji na praćenju i pružanju svih arhitektonskih i inženjerskih usluga svojim investitorima s jedne lokacije.

Interdisciplinarni timovi projektiraju cjelovita rješenja za složene građevinske projekte na deset europskih lokacija.  Međunarodno iskustvo koje se stjecalo desetljećima temelji se na radu matične tvrtke i sestrinskih društava koja djeluju kao integralni projektant u deset europskih metropola: Beču, Münchenu, Frankfurtu, Berlinu, Nürnbergu, Zürichu, Moskvi, Budimpešti, Zagrebu i u glavnom sjedištu Innsbrucku (ATP.AG)

Dobre atmosfere nije manjkalo, uz rast i razvoj kroz trening Komunikacija, motivacija u timu i feedback, kušaonicu vina, lijepu prirodu i prekrasan jesenji dan, vjerujemo da se tim voditelja osnažio za nove pobjede i projekte.

Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link