Od sada djelatnici tvrtke FOM uspješnije upravljaju sobom i vremenom


Tvrtka Fom jedna je od vodećih hrvatskih distributera okova za vrata. Na tržištu su 30-ak godina i kao takvi prepoznali su nužnost poliranja vještina kako bi bili još bolji u periodu koji je pred njima.

Prvi modularni razvojni trening koji smo radili s djelatnicima je upravljanje vremenom i sobom. Upravljanje vremenom je vještina i ona se može usavršiti kako bismo bili još uspješniji u izvršavanju zadataka. No, prije toga nužno je okrenuti se sebi i vidjeti što mi to nedostaje kako bi upravljao vremenom.

Svaki dan nam donosi nova 24 sata života.  Mnogi od nas ulažu nevjerojatne napore da iskoriste svaki sat na najbolji mogući način.  Iako se dio tih «napora» odnosi i na rekreaciju, veoma puno vremena odlazi na poslovne aktivnosti.  Što više – s razvojem interneta i mobilne telefonije postali smo dostupni 24 sata dnevno. Ako je tehnologija izmišljena da pomogne čovjeku i ubrza neke procese, zašto onda kronično osjećamo nedostatak vremena?

Neki od mogućih odgovora ali i dodatnih pitanja mogu biti:

  • Sami sebi smo rekli da moramo raditi više, bolje.
  • Netko drugi nam je to možda rekao.
  • Nalazimo se u poslovnom okruženju koje zahtijeva puno informacija i statistike.
  • Lako gubimo fokus i motivacija nam je niska.

Kroz diskusiju, vježbe i refleksiju naučenog, polaznici su osvijestili tko su im kradljivci vremena i na što svatko mora obratiti pažnju kako bi učinkovitost bila zadovoljavajuća. Vještina upravljanja vremenom je vještina koju je nužno obnavljati s vremena na vrijeme, jer period u kojem živimo pun je izazova i nepredvidljivosti te neprestane potrebe za prioritiziranjem posla a vrijeme ne stoji, nego teče, te ukoliko ga ne iskoristimo na najbolji mogući način- nećemo ga moći povratiti.

Ostavite email adresu i

BESPLATNO PREUZMITE
BROŠURU "Koliko dobro slušaš"

Provjerite koliko dobro vladate komunikacijskom vještinom slušanja.
PRIJAVA
close-link