+385 1 463 7437 info@anglo-adria.com

Integra Group – Service Excellence


U srpnju ove godine Anglo-Adria započela je još jednu vrijednu suradnju u IT sektoru. Jedan od najboljih načina razvoja svojih zaposlenika je pružiti im nova znanja i vještine iz područja interne i eksterne komunikacije. Integra Groupa izabrala je upravo takav put.

Komunikacija s drugim ljudima može biti izvor velikog zadovoljstva, sreće i entuzijazma, a ponekad je i izvor stresa, zabrinutosti, problema. U poznavanju i posjedovanju temeljnih komunikacijskih znanja i stalnom brušenju vještina leži ključ uspješnih međuljudskih odnosa, kako poslovno, tako i privatno.

Loša, nekvalitetna komunikacija i manje uspješno upravljanje vlastitom energijom i ponašanjem u kontaktu sa sugovornikom vodi do opadanja kvalitete odnosa i udaljavanja od sugovornika (od korisnika, kolege, nadređene ili podređene osobe, a time i do smanjenog uspjeha u poslu). Dobra vijest je da, kad se radi o komunikaciji u zahtjevnim situacijama, uistinu je riječ o vještini. A vještina je nešto što se može razvijati, a rezultate i malih pomaka nabolje moći ćete vidjeti vrlo brzo.

Trener: mr.sc. Mladen Jančić, CMC

Service Excellence